Retningslinjer for refusjon og retur

Vår refusjons- og returpolicy varer i 30 dager. Hvis det har gått 30 dager siden kjøpet ditt, kan vi ikke tilby deg full refusjon eller bytte.

For å være kvalifisert for retur må varen din være ubrukt og i samme stand som du mottok den. Det må også være i originalemballasjen.

Det er visse situasjoner der bare delvis refusjon gis:

  • Enhver vare som ikke er i sin opprinnelige tilstand, er skadet eller mangler deler av årsaker som ikke skyldes vår feil.
  • Enhver vare som returneres mer enn 30 dager etter levering

Refundering

Når returen er mottatt og inspisert, sender vi deg en e-post for å varsle deg om at vi har mottatt den returnerte varen. Vi vil også varsle deg om godkjenning eller avvisning av refusjonen.

Hvis du blir godkjent, vil tilbakebetalingen din bli behandlet, og en kreditt vil automatisk bli refundert på kredittkortet ditt eller den opprinnelige betalingsmåten innen et visst antall dager.

Retur

For å returnere produktet, må du sende produktet til: NEA GRUPPEN AS, postboks 112, 3671 Notodden.

Du vil være ansvarlig for å betale for dine egne fraktkostnader for å returnere varen din. Fraktkostnader refunderes ikke.

Hvis du returnerer dyrere varer, kan du vurdere å bruke en sporbar frakttjeneste eller kjøpe fraktforsikring. Vi garanterer ikke at vi vil motta din returnerte vare.

Noe du fortsatt lurer på?

Kontakt oss på post@lagerhylla.no